Damclub Ons Genoegen in Wapenveld

Neem gerust een kijkje op de diverse pagina's of kom eens kijken tijdens een clubavond!

Wij houden onze clubavond op de maandagavond van 19.30 tot 24.00 uur in Gebouw "de Rots" aan de Kwartelweg 9 in Wapenveld.

N.a.v verschillende inloopdagen in MFA De Heerd in Heerde en in de Hof van Cramer in Wapenveld liggen daar nu ook damborden. Wie dus op een willekeurig moment zin heeft in dammen, kan ook daar terecht met meebrenging van een eigen tegenstander. Van harte welkom!

Nieuwsberichten staan onder Actueel en Archief. Veel lees- en kijkplezier gewenst!

***Voor een overzicht van de podb-agenda klik hier

Oh, en wist je dat we ook op Facebook zitten? Like onze pagina en je wordt pro-actief geïnformeerd als we weer nieuws en/of foto´s plaatsen.

Actueel:

Gemiste kansen 2.30
Halve misser en andere gemiste kansen

Paddenbokaal laatste 16
Er is weer geloot voor de paddenbokaal afgelopen maandag. Er waren nog 16 spelers die nog kans maakten op de titel.

Onderlinge competitie
Maandag 14 november is de 10e ronde van de onderlinge competitie gespeeld.

Gemiste kansen 2.29
Gemiste schijfwinst en 2x niet genomen dam, einspelcombinatie

Lange dag voor landelijk team
Volop dammen in Eibergen

Onderlinge competitie ronde 9
Maandag 7 november is een provinciale competitie wedstrijd gespeeld. Namelijk het 3e tegen het 5e. Ook is de 9e ronde van de onderlinge competitie gespeeld.

Gemiste kansen 2.28
Gemiste schijfwinst 2x en niet genomen dam

Onderlinge competitie ronde 8
Maandag 24 oktober is ronde 8 gespeeld van de onderlinge competitie. Ook is er 1 partij gespeeld voor de Paddenbokaal. Het was de eerste keer dat er een even aantal spelers was, dus geen mini simultaan dit maal.

Onderlinge competitie ronde 7 - Paddenbokaal
Maandag 17 oktober is ronde 7 van de onderlinge competitie gespeeld. < >Ook zijn er nog 2 wedstrijden voor de paddenbokaal gespeelt.

Onderlinge competitie
Doordat er ook een paddenbokaal was deze avond, zijn er 'maar' 5 partijen gespeeld voor de onderlinge competitie.

Paddenbokaal 2022-23
Nog voordat de provinciale competitie is begonnen, proberen we de eerste ronde van de paddenbokaal gespeeld te hebben. Dit, zodat iedereen er hopelijk is en er een volle rond gespeeld kan worden.

Onderlinge competitie ronde 4
Maandag 26 september is ronde 4 gespeeld van de onderlinge competitie. Iets minder deelnemers als vorige week, maar nog steeds genoeg uitslagen

PetreaInvest