2 bekers voor jeugd Ons Genoegen tijdens 6e PODB

Tijdens de 6e ronde van de PODB in Westerhaar, wist Ons Genoegen weer 2 bekers in de wacht te slepen.2 bekers voor jeugd Ons Genoegen tijdens 6e PODB

Met een record aantal deelnemers van 62 jeugdigen waren er maar liefst 4 speeltafels van de pupillen en 2 voor de welpen. Ons Genoegen ging met 7 spelers naar Westerhaar, waarvan 4 nieuwe deelnemers die dankzij het schooldammen de smaak te pakken hebben gekregen. Zij hadden het deels zwaar in dit geroutineerde damgezelschap. De hoogste plaats was de 5e, hetgeen net geen beker betekent, waar wel heel goed gedaan!!

Kelvin Bakker trof in de 2e poule teveel tegenstand om een beker te behalen, maar had een persoonlijke overwinning op een tegenstander waar hij eerder van had verloren!

Voor Anne-Wil Kamphuis was het een zonnige dag. Zij wist in haar poule de tweede plaats te behalen. Haar tweede beker krijgt een mooie plaats in huis!

Vincent Houtjes ging lange tijd nek aan nek met Stefan Middag. Toen deze de partij tegen Hidde Noppers verloor, waar Vincent eerder al van gewonnen had, leek hij op een eerste plaats af te stevenen. In de 8e partij troffen ze elkaar. Vincent had gekozen voor een kettingstelling, maar Stefan liet zich daardoor niet van de wijs brengen, brak daar doorheen en wist vervolgens door scherp te spelen steeds een schijf winst te boeken. Uiteindelijk moest Vincent zich gewonnen geven. Door dit onderlinge resultaat eindigde Vincent met 16 punten uit 9 wedstrijden op de tweede plaats.

De volgende PODB is op 18 april in Dronten

2 bekers voor jeugd Ons Genoegen tijdens 6e PODB2 bekers voor jeugd Ons Genoegen tijdens 6e PODB2 bekers voor jeugd Ons Genoegen tijdens 6e PODB2 bekers voor jeugd Ons Genoegen tijdens 6e PODB


Geplaatst op zaterdag 28 maart 2009 door cor

Terug naar ovezicht

Met dank aan:

Eye-t Webdesign

Muziekhuis Souman

Petreainvest