Onderlinge Competitie

Titelstrijd beslist

Voor de onderlinge competitie werd de voorlaatste ronde gespeeld. De jeugdleiders Erik Bakker en Albert Lusink bestookten elkaar met een wederzijdse aanval met de linker flank. Om zijn verdediging te versterken deed Erik een verkeerde afruil met een hopeloze achterstand tot gevolg. De overwinning betekende ook dat Albert Lusink onbereikbaar werd voor zijn concurrenten en dus de titel van clubkampioen verlengde.

De 2e plaats is nu in handen van Gerard Blok die een positionele overwinning behaalde op Freek Jongerman. Bennie Haverkamp had aanvankelijk niet willen spelen, maar dankzij een snelle overwinning op Zwier Zevenhuizen kon hij alsnog vroeg naar huis.

De andere partijen duurden aanmerkelijk langer. Dirk van Doesburg en Bertus v.d. Scheer waren aan elkaar gewaagd en deelden de punten. Het materi?le overwicht van Paul Borreman was onvoldoende om Gerrit Frelink tot overgave te dwingen. Ook Hans Striker had de betere stand, maar Gertie van Renselaar wist het remisegaatje te vinden.
De langste partij was die tussen Henk van Renselaar en Maikel van den Esker. Henk kon nog net voorkomen dat zijn voorpost verloren ging, maar wel kreeg de junior langzaam maar zeker de betere stand. Voldoende voor winst was het echter niet.

Klik hier voor de uitslagen en de stand.


Geplaatst op woensdag 8 april 2009 door cor

Terug naar ovezicht

Met dank aan:

Eye-t Webdesign

Muziekhuis Souman

Petreainvest