(Jeugdcompetitie)

Vanaf 18:45 vindt de jeugdtraining plaats. Vanaf 19:15 kunnen schooldammers komen kijken en eventueel meespelen in de onderlinge jeugdcompetitie.

Clubavond
(Onderlinge competitie)

Om de kracht van de verschillende spelers binnen de club goed te kunnen meten, wordt regelmatig een onderlinge competitie gehouden. De uitslagen daarvan kunnen bepalend zijn in welk team een speler uitkomt.

Maar naast de krachtmetingen onderling zijn de clubavonden vooral ook gezellig en een sociaal gebeuren!

Clubavond

(Onderlinge competitie)

Jaarlijks wordt in de maanden mei en juni een open damkampioenschap georganiseerd, genaamd zomertoernooi.
Het zomertoernooi is een toernooi waaraan iedereen kan meedoen die het leuk vindt om te dammen. Je hoeft niet lid te zijn van een club.

Jeugdclub ** let op ** i.v.m. Pinksteren op dinsdag

Zomercompetitie ** let op ** ivm Pinksteren op dinsdag