maart
(Onderlinge competitie)

Iedere maandagavond spelen leden van Ons Genoegen een onderlinge competitie om aan het einde van het seizoen te bepalen wie clubkampioen is. De ranglijst bepaalt mede in welke klasse de spelers kunnen uitkomen, qua speelsterkte.

Een ieder die het leuk lijkt kan komen kijken en meespelen. Er is altijd wel een lid van de damclub beschikbaar om tegen geïnteresseerde niet-leden te spelen en de partij eventueel te voorzien van tips en tops.

maart
(Jeugdcompetitie)

Jeugdleden van de Damclub krijgen vanaf 18:45 uur training. Doorgaans wordt vanaf 19:15 een onderlinge competitie gespeeld. Jeugd die wil komen kijken of alleen eens wil komen dammen, is vanaf  ongeveer 19:15 uur welkom.

Clubavond, Onderlinge Competitie ** ivm Pasen op de dinsdagavond! **

Jeugdclub ** I.v.m. Pasen op de dinsdag **

(Onderlinge competitie)

In mei en juni spelen we altijd onze zomercompetitie, waarbij we drie kortere partijen op een avond spelen. Dit is een vrije inloop voor leden en niet-leden, ouderen, jeugd, etc. Het is dus zeker ook mogelijk om gewoon eens een avondje of één partijtje mee te spelen zonder enige verplichting ten aanzien van de andere avonden.

De uitslag van de competitie gebeurt op behaalde punten binnen de speelklasse qua sterkte waarin iedereen vooraf wordt ingedeeld. Lees ook de 'regels' van ons zomertoernooi.

Clubavond, Zomertoernooi ** ivm Pinksteren op de dinsdagavond! **