(Onderlinge competitie)

In mei en juni spelen we altijd onze zomercompetitie, waarbij we drie kortere partijen op een avond spelen. Dit is een vrije inloop voor leden en niet-leden, ouderen, jeugd, etc. Het is dus zeker ook mogelijk om gewoon eens een avondje of één partijtje mee te spelen zonder enige verplichting ten aanzien van de andere avonden.

De uitslag van de competitie gebeurt op behaalde punten binnen de speelklasse qua sterkte waarin iedereen vooraf wordt ingedeeld. Lees ook de 'regels' van ons zomertoernooi.

Clubavond, Zomertoernooi ** ivm Pinksteren op de dinsdagavond! **